Wszystkich chętnych zapraszamy do dyskuskji. Polecajcie swoje ulubione miejsca, filmy, książki.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Restauracja Dworek Anna to absolutnie fantastyczne miejsce! Ich jedzenie jest wyśmienite - smaki są doskonale zbalansowane, dania są przyrządzone z najwyższą starannością i świeżymi składnikami. Atmosfera w restauracji jest niezwykle przyjemna i relaksująca, idealna do spędzenia czasu z bliskimi czy przyjaciółmi. Co więcej, czystość w lokalu jest na najwyższym poziomie, co dodaje poczucia komfortu i higieny. Obsługa jest niezwykle miła i pomocna, zawsze gotowa sprostać oczekiwaniom gości. Dodatkowo, ładne wnętrze restauracji dodaje elegancji i sprawia, że czuję się jak w pałacowym dworze. Gorąco polecam Dworek Annę każdemu, kto szuka nie tylko doskonałego jedzenia, ale również niezapomnianego doświadczenia kulinarnej podróży.
Labwet - gdyby ktoś w Warszawie potrzebował laboratorium do zbadania swojego psa/kota to polecam właśnie to miejsce.
Dworek Anna w miejscowości Gózd koło Radomia to świetne miejsce na zorganizowanie konferencji. Byłem tam z moją firmą i sala konferencyjna Dworku Anna ma naprawdę wszystko czego potrzeba. Do tego dobre jedzenie i obsługa, która chętnie pomoże we wszystkim.
Byłem w Dworku Anna w Podgórze. Pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa, sam lokal ładny i zadbany. Polecam.
Byłem w Dworku Anna w Podgórze. Pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa, sam lokal ładny i zadbany. Polecam.
zgadzam się, świetne miejsce, pyszne jedzenie i ładny lokal
W Warszawie jest laboratorium weterynaryjne LabWet na ul. Wita Stwosza 30. Godne polecenia miejsce jeśli ktoś szuka badań dla swojego zwierzaka.
znów byłem na pysznym obiedzie w Dworku Anna koło Radomia, dzięki za polecenie. super miejsce. mają też fajny plac zabaw, więc czekając na jedzenie dzieciaki miały gdzie się bawić
Laboratorium weterynaryjne Lab-Wet to miejsce godne polecenia. Mają dużo badań w ofercie, fajne ceny i pomocną obsługę
Dworek Anna to świetne miejsce na obiad z rodziną. Byłem po raz kolejny i jestem bardzo zadowolony Smaczne, obsługa miła, lokal bardzo ładny i zadbany. Dobry dojazd.
Dworek Anna to świetne miejsce na obiad z rodziną. Byłem po raz kolejny i jestem bardzo zadowolony
Smaczne, obsługa miła, lokal bardzo ładny i zadbany. Dobry dojazd.
Byłem tam na weselu. Fajny lokal, ładny, czysty, dobre jedzenie.
Cukiernia Nivpol oferuje wyjątkowe smaki i doskonałą jakość wypieków. Ich wyroby są pięknie udekorowane i przyciągają wzrok. Personel jest przyjazny i profesjonalny, a obsługa jest zawsze szybka i skuteczna. Nivpol to idealne miejsce dla miłośników słodkości, które z pewnością zaspokoi ich podniebienia. Dzięki za polecenie tego miejsca, na prawdę warto czasami kupić tam coś słodkiego
Zamówiłem na święta ciasta u nich i jestem bardzo zadowolony. Pyszne, ładnie wyglądały i nie wyszło drogo. Polecam.
Jadłem ostatnio sernik z Nivpoli, świetny! Polecam każdemu !
Hej, jest koło warszawy taka firma Pakro, która jest producentem drzwi antywłamaniowych. Solidne mają te drzwi, dobrze wykonane i do tego estetyczne. Polecam sprawdzić.
Strony: Poprzednia 1 2