Wszystkich chętnych zapraszamy do dyskuskji. Polecajcie swoje ulubione miejsca, filmy, książki.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Jeśli macie jakieś fajne firmy godne polecenia wpisujcie je w tym wątku. Branża nie jest istotna, ważne aby napisać kilka zdań o firmie i tym co oferuje.
Są takie wydarzenia, które, przeżyte wspólnie, muszą się zakończyć przyjaźnią, a znokautowanie górskiego trolla na pewno jest jednym z nich.
Witam, chciałem szczerze polecić wszystkim cukiernię Nivpol z Puchaczowa. Robią pyszne ciasta i torty. Do tego wszystko bardzo ładne, wykonane z dbałością o szczegóły. Osoby przyjmujące zamówienie bardzo uprzejme, pomagają i doradzają jeśli się czegoś nie wie.
To ja może polecę firmę Luxdom z ul Rusałka w Lublinie. Bardzo solidni fachowcy od stolarki okiennej. Mają fajny mini żuraw do montażu dużych okien, a między innymi takie właśnie wstawiali u mnie. Wszystko ogarniają koncertowo. Można im spokojnie zaufać.
Podłogę w moim domu wykonywała firma Stylowe Podłogi z siedzibą w Gali. Bardzo w porządku ekipa. Podłoga winylowa. Prezentuje się ekstra. Cena rozsądna za całość.
Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale.
To ja może polecę firmę Luxdom z ul Rusałka w Lublinie. Bardzo solidni fachowcy od stolarki okiennej. Mają fajny mini żuraw do montażu dużych okien, a między innymi takie właśnie wstawiali u mnie. Wszystko ogarniają koncertowo. Można im spokojnie zaufać.
Również korzystałem z usług tej firmy. Bardzo jestem zadowolony, panowie znają się na robocie. Generalnie Luxdom Lublin to najlepsza opcja jeśli chodzi o okna w Lublinie.
Ostatnio edytowany przez KolaBola (2021-05-21 09:42:56)
Wczoraj kupiłem pyszne ciasto w cukierni Nivpol w Puchaczowie. Nazywało się Kukułka, bardzo wszystkim w rodzinie smakowało, szybko się skończyło. Szczerze wszystkim polecam!
Wczoraj kupiłem pyszne ciasto w cukierni Nivpol w Puchaczowie. Nazywało się Kukułka, bardzo wszystkim w rodzinie smakowało, szybko się skończyło. Szczerze wszystkim polecam!
Potwierdzam, pyszne robią ciasta. Ja uwielbiam serniki z cukierni Nivpol z Puchaczowa.
Bingo napisał/a:Wczoraj kupiłem pyszne ciasto w cukierni Nivpol w Puchaczowie. Nazywało się Kukułka, bardzo wszystkim w rodzinie smakowało, szybko się skończyło. Szczerze wszystkim polecam!
Potwierdzam, pyszne robią ciasta. Ja uwielbiam serniki z cukierni Nivpol z Puchaczowa.
Dokładnie tak! Serniki najlepsze w okolicy. Nawet wczoraj jadłem jeden Przepyszny.
Wczoraj montowali mi okna w domu panowie z Luxdomu. Bardzo solidni fachowcy. Szybko poszło.
Podłogę w moim domu wykonywała firma Stylowe Podłogi z siedzibą w Gali. Bardzo w porządku ekipa. Podłoga winylowa. Prezentuje się ekstra. Cena rozsądna za całość.
Podłogę w domu i salon przed nim u moim znajomych wykonali właśnie panowie ze Stylowych podłóg. Bardzo dobra robota. Wszystko wygląda mega estetycznie. Od razu widać, że prawdziwi fachowcy.
Tydzień temu kupowałem okulary w salonie Ocular Canada. Bardzo duży wybór. Dobra obsługa i rozsądne ceny. Jestem mega zadowolony bo wreszcie wyglądam dobrze w okularach.
Misza88 napisał/a:Bingo napisał/a:Wczoraj kupiłem pyszne ciasto w cukierni Nivpol w Puchaczowie. Nazywało się Kukułka, bardzo wszystkim w rodzinie smakowało, szybko się skończyło. Szczerze wszystkim polecam!
Dokładnie tak! Serniki najlepsze w okolicy. Nawet wczoraj jadłem jeden
Przepyszny.
Zamawiałam w Nivpolu tort i ciasto na wesele. Było pyszne i wszystkim samokowało.
Bingo napisał/a:Podłogę w moim domu wykonywała firma Stylowe Podłogi z siedzibą w Gali. Bardzo w porządku ekipa. Podłoga winylowa. Prezentuje się ekstra. Cena rozsądna za całość.
Podłogę w domu i salon przed nim u moim znajomych wykonali właśnie panowie ze Stylowych podłóg. Bardzo dobra robota. Wszystko wygląda mega estetycznie. Od razu widać, że prawdziwi fachowcy.
Również polecam. Znam firmę z autopsji. Robili dla mnie taras. Wyszedłe ekstra. Super teraz wieczorkiem jest sobie wyjść i posiedzieć na tarasie, zwłaszcza jak jest dobrze wykonany.
Wczoraj jadłam obiad w Dworku Anna w Podgórze, pyszne jedzenie i bardzo ładne miejsce. Sympatyczni ludzie. Polecam.
Wczoraj firma Stylowe Podłogi z Lublina z siedzibą w gali robiła u mnie taras. Dzięki za polecenie, pełen profesjonalizm. Znają się na robocie. Taras wyszedł idealnie.
Przy okazji szczerze polecam kwiaciarnię Rikka z ul Jutrzenki. Piękne bukiety w rozsądnej cenie.
Ostatnio edytowany przez Orion33 (2021-07-15 11:10:52)
Bardzo polecam cukiernię Nivpol z Puchaczowa, robią niesamowicie wyglądające torty i przepyszne ciasta. Od wielu lat utrzymują wysoki poziom.
Również polecam zajrzeć do Dworku Anna w Podgórze. Ładne miejsce z dobrym jedzeniem. Idealne na przyjęcia i obiad z rodziną lub znajomymi.
Nie módlcie się o łatwe życie, módlcie się o siłę, by znieść trudne
Wczoraj zamówiłem kwiaty w kwiaciarni Rikka w Lublinie na ul. Jutrzenki. Bardzo piękny bukiet. Polecam sprawdzić jak ktoś coś będzie potrzebował. Można zamówić przez internet.
Są takie wydarzenia, które, przeżyte wspólnie, muszą się zakończyć przyjaźnią, a znokautowanie górskiego trolla na pewno jest jednym z nich.
Również polecam zajrzeć do Dworku Anna w Podgórze. Ładne miejsce z dobrym jedzeniem. Idealne na przyjęcia i obiad z rodziną lub znajomymi.
Wczoraj jadłem obiad w Dworku Anna. Bardzo smacznie gotują. Sam lokal ładny, duży i łatwo tam dojechać.
Stylowe Podłogi z Lublina, które tu były polecane, robiły mi taras przed domem na początku wakacji. Super firma. Realizacja przebiegła wzorowo. Bardzo polecam.
Właśnie kupiłem nowe okularki w Ocular Canada Lublin, wyglądają super. Pomogli mi wybrać, dali dobry rabat. szczerze polecam.
Cześć wczoraj próbowałem ciasta z Nivpolu z Puchaczowa, o którym pisaliście. Wybrałem Kukułkę i sernik. Pyszne. Zjedliśmy całe przez weekend. Idealnie pasuje do kawki
Bardzo polecam kwiaciarnię Rikka z ul Jutrzenki w Lublinie. Piękne bukiety, fajnie skomponowane w dobrej cenie. Jestem mega zadowolony.
Chciałem pochwalić wymienianą już tu firmę Stylowe Podłogi. Świetnie się u mnie sprawdzili. Podłoga wyszła świeta.
Zapomniałem jeszcze napisać, że z firmy Luxdom mam drzwi i okna. Również bardzo solidni fachowcy.
Jadłem pyszny obiad w restauracji Kmicic w Zemborzycach. Po prostu palce lizać, a obsługa na medal.