Wszystkich chętnych zapraszamy do dyskuskji. Polecajcie swoje ulubione miejsca, filmy, książki.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
Cukiernia Nivpol z Puchaczowa rewelacja! Mieliście rację. Zamówiłem sobie u nich sernik i był rewelacyjny.
Byłem w Kmicicu na obiedzie, bardzo dobre jedzenie i generalnie ładne miejsce
Witam, chciałbym wam polecić firmę Kotber. Mają w swojej ofercie wyposażenie do gastronomii, różnego rodzaju piece konwekcyjno-parowe i piece do pizzy, płyty grzewcze, frytownice, grille, lodówki, zamrażarki, zmywarki, ekspresy do kawy i wiele innych.
do okien polecam Lux Dom Rafał Cioch - solidna firma, profesjonalne podejście, odpowiedni sprzęt do montażu dużych okien
u mnie na deser znów sernik z Nivpolu, nie ma nic lepszego
Gdyby jakiś stolarz potrzebował firmy wykonującej systemy odpylania to polecam skontaktować się z Cyklon z ul. Miłej w Lublinie. Solidna firma z dużym doświadczeniem w branży, dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta.
Firma Luxdom Pana Rafała (już tutaj polecana) wymieniała okna w domu moich rodziców. Bardzo solidni fachowcy, wszystko wykonane jak trzeba, w dobrej cenie i na czas. Polecam.
Ostatnio byłem u znajomego, któremu Stylowe Podłogi z Lublina robiły taras przed domem. Super wygląda, bardzo fajnie było tam posiedzieć w słoneczny dzień. Mówił, że jest bardzo zadowolony z pracy panów z tej firmy.
gdyby ktoś szukał miejsca na obiad z rodziną, w którym jest fajny klimat to polecam Kmicic w Zemborzycach. rewelacyjne miejsce, świetny klimaty i zachwycające jedzenie.
Nie módlcie się o łatwe życie, módlcie się o siłę, by znieść trudne
W Lublinie jest kwiaciarnia Rikka, świetne miejsce dla wszystkich, którzy chcą kupić ładny bukiet w dobrej cenie.
Kupowałem kwiaty w kwiatomacie kwiaciarni Rikka w Lublinie na ul. Koncertowej. Bardzo wygodne i fajne rozwiązanie. Szczerze polecam. Świetna sprawa!
Są takie wydarzenia, które, przeżyte wspólnie, muszą się zakończyć przyjaźnią, a znokautowanie górskiego trolla na pewno jest jednym z nich.
Luxdom Lublin z ul Rusałka w Lublinie to dobra opcja jak ktoś szuka firmy od stolarki okiennej. Jestem z nich bardzo zadowolony.
Stylowe Podłogi z Gali w Lublinie to dobra opcja jeśli ktoś szuka firmy od podłóg. Mają sporo fajnych realizacji, widać, że znają się na swojej pracy.
Ostatnio odwiedziłem warsztat samochodowy Kilar Auto Serwis. Jak potrzebujecie zrobić dynamiczną wymianę oleju lub ustawić geometrię kół to polecam ten warsztat samochodowy. Fachowe podejście i dobre ceny.
Jeśli ktoś buduje dom lub remontuje dach i szuka firmy od wiązarów dachowych to polecam Stolpit. Prefabrykowane wiązary dachowe.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5